По традицији, наша школа је припремила богат, разноврстан програм,  који је био усмерен на хуманитарне циљеве. Хуманитарни програм је одржан 21. марта 2023. године у сали Словачког војвођанског позоришта. Програм је обухватао активности хуманитарног, социјалног, културног и добровољног карактера – активности које су у складу са принципима хуманости. СОЛИДАРНОСТ И МЕЂУСОБНА ПОДРШКА – програм који се фокусира на духовне и дубоко људске вредности.

Није нам било лако организовати хуманитарни програм, али нам је циљ био велики покретач – добровољни новчани прилог за школске потребе ученика наше школе.

Задовољство нам је, што је програм изазвао велику пажњу наших грађана и сви су са одушевљењем дочекали наступ наших ученика, који су талентом и енергијом успели да освоје срца публике. Плесали су, рецитовали, представљали се знањем страних језика, свирали инструменте, весело певали једни другима, забављали са Рубиковом коцком и демонстрирали своје умеће у спидкјубингу. Ученици су у овај програм унели делић школског живота, сопствени рад и његове резултате, забавни и друштвени живот, дозу ведрине, детиње разиграности и креативности.

Колектив ОШ „Јан Чајак“ је још једном показао да је спреман да учини све како би својим ученицима омогућио што боље услове за учење.

На крају, желимо да изразимо велику захвалност свим ученицима и наставницима који су учествовали у програму и свима Вама на људском разумевању, доброчинству и жељи да дате, задовољите и усрећите.

Надамо се да је пограма пробудио радост у вашим срцима, донео осмех на лице и унео мир у душу.

 

ХВАЛА!!!